Full-on dedicated & committed promo. Niets minder, maar altijd meer.

Waar normaal gesproken een promodeal inhoudt, dat er wordt ingezet op promotie voor een bepaalde tijd (omdat bijvoorbeeld een album ‘in de promo’ gezet moet worden), gaat Cannonball Promo net weer een stukje verder. Cannonball Promo is één van de weinige promobureaus in Nederland die écht een commitment aangaat met de artiest en verder denkt dan de korte termijn.

Cannonball Promo zet óók in op (bijvoorbeeld) het promoten van shows in de (lokale -of regionale) media. Cannonball Promo schrijft en verstuurt met andere woorden persberichten -en mailingen, regelt interviews en/of fotoshoots, probeert media te lokken naar shows of showcases en levert diverse andere diensten voor de artiesten waar we voor werken. Of beter gezegd: MEE werken.

Cannonball Promo denkt mee met de artiest. Storytelling. Tone-of-voice. Lange termijn denken. Muziek marketing. Geen groot budget? Geen probleem! Onze campagnes zijn betaalbaar en gericht. Wij kennen de markt, wij kennen de juiste mensen, en wij weten hoe we een band aan de juiste personen kunnen presenteren.